Forterra CL Forterra HSX Forterra HD

Forterra

Erő

Az erős motor és a traktor nagyobb tömegének köszönhetően a maximális teljesítmény minden körülmény között elérhető.

Ellenállóság

A Forterra traktorok maximális teljesítmény mellett is ellenállók. Elegánsan ötvözik az egyszerű, célszerű és intelligens kivitelezést. A ZETOR FORTERRA traktorok szerkezete hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál.

Hatékonyság

Az alacsony üzemanyag-fogyasztás és a kedvező árú alkatrészek a Forterra traktorokat a piac legtakarékosabb traktorai közé sorolják.

Forterra traktorokat

A Forterra sorozatú traktorokat robusztus kialakításuk és erejük jellemzi. A Forterra sorozat 3 változatot kínál: A Forterra CL modell 96 és 136 lóerő közötti teljesítményű négyhengeres motorral és 24/18 sebességváltóval van felszerelve. Az alapmodellel ellentétben a Forterra HSX egy korszerűbb 30/30 sebességváltóval rendelkezik hidraulikus irányváltóval. A Forterra HD legmagasabb modellje nagyobb teljesítményt nyújt (akár 147 lóerő), teste robusztusabb, felfüggesztett tengellyel és többfunkciós kezelőpanellel rendelkezik.

MOTOR

Magas teljesítmény, alacsony fogyasztással

A Forterra traktorok 96 és 147 lóerő közötti teljesítményű négyhengeres Zetor motorokkal büszkélkednek. Egyedülálló szerkezetüknek köszönhetően erős alternatívát jelentenek a konkurencia hathengeres traktoraihoz képest. A megbízható és magas teljesítményű Zetor motorokra rendkívül alacsony fogyasztás jellemző. A motor egyszerű szerkezete minimális mennyiségű elektronikával alacsony üzemeltetési költségeket, hosszú élettartamot és egyszerű karbantartást garantál.

RÉSZLETEK ÁTTEKINTÉSE
SEBESSÉGVÁLTÓ

Az erő és a pontosság összehangolása

A Forterra sorozatban négy- vagy ötfokozatú sebességváltó közül választhat, mindkettő két menetterülettel és háromfokozatú nyomatéksokszorozóval (PowerShift). A Forterra HSX és HD modellek ezenkívül hidraulikus irányváltóval (PowerShuttle) vannak felszerelve.

HIDRAULIKA

Erős és hatékony

A hidraulika hatékonysága az egyedülálló HitchTronic funkción – a hátsó hárompontos függesztés automatikus szabályozásán alapul. A 77 kN vagy 85 kN maximális emelőerő gond nélkül elbírja a nehéz berendezések csatlakoztatását is. A Forterra traktorok esetében így vontatmányok széles választékát használhatja.

TUDJON MEG TÖBBET
VEZETŐFÜLKE

Vezetői kényelem

A Forterra traktorokból nem fog akarni kiszállni. A rugós vezetőfülke és az első meghajtás kényelmes vezetést garantál. Az egyes kerekek külön-külön függesztettek, ami sokkal kellemesebb, mint a konkurens traktorok központi felfüggesztése.

Díjak

FORTERRA HD 140  in the finals of the Tractor of the Year 2017

FORTERRA HD 140

a Tractor of the Year 2017 verseny döntőjében

Bread Basket 2015

Kenyérkosár 2016

Kenyérkosár 2016 ZETOR Forterra HD 150

Agrokomplex 2016

Aranykalász 2016

Aranysarló ZETOR Forterra HD 150

Agrokomplex 2014

Agrokomplex 2014

Aranysarló ZETOR FORTERRA HD

More of our awards

Elnyerte a tetszését ez a traktor?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi értékesítőjével

Jelentkezés tesztvezetésre

Ismerje meg a Zetor traktorok minőségét tesztvezetéssel! Azt a legközelebbi forgalmazónál biztosítjuk Önnek.