Forterra CL Forterra HSX Forterra HD

Forterra

Erő

Az erős motor és a traktor nagyobb tömegének köszönhetően a maximális teljesítmény minden körülmény között elérhető.

Ellenállóság

A Forterra traktorok maximális teljesítmény mellett is ellenállók. Elegánsan ötvözik az egyszerű, célszerű és intelligens kivitelezést. A ZETOR FORTERRA traktorok szerkezete hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál.

Hatékonyság

Az alacsony üzemanyag-fogyasztás és a kedvező árú alkatrészek a Forterra traktorokat a piac legtakarékosabb traktorai közé sorolják.

Forterra traktorokat

A Forterra sorozatú traktorokat robusztus kialakításuk és erejük jellemzi. A Forterra sorozatban rögtön három variáns található: A Forterra CL modell 96–136 lóerős négyhengeres motorral és 24/18 sebességváltóval van ellátva. A Forterra HSX modernebb 30/30 sebességváltóval és hidraulikus irányváltóval van felszerelve. A Forterra HD legmagasabb modellje nagyobb teljesítményt nyújt (akár 147 lóerő), teste robusztusabb, felfüggesztett tengellyel és többfunkciós kezelőpanellel rendelkezik.

MOTOR

Magas teljesítmény, alacsony fogyasztással

A Forterra traktorok 96 és 147 lóerő közötti teljesítményű négyhengeres Zetor motorokkal büszkélkednek. Egyedülálló szerkezetükre való tekintettel a konkurens hathengeres traktorok alternatíváját jelentik. A megbízható és magas teljesítményű Zetor motorokra rendkívül alacsony fogyasztás jellemző. A motor egyszerű szerkezete minimális mennyiségű elektronikával alacsony üzemeltetési költségeket, hosszú élettartamot és egyszerű karbantartást garantál.

RÉSZLETEK ÁTTEKINTÉSE
ECO 40 sebességváltó

Az erő és a pontosság összehangolása

A Forterra CL traktor négy sebességfokozatú teljes mértékben szinkronizált sebességváltója két sebességi terjedelemmel és háromfokozatú automatikus sokszorozóval van kiegészítve (24/18). A Forterra HSX és a Forterra HD innovált 30/30 sebességű 40ECO sebességváltóval, háromfokozatú automatikus sokszorozóval (PowerShift) és hidraulikus irányváltóval (PowerShuttle) van felszerelve.

HIDRAULIKA

Erős és hatékony

A hidraulika hatékonysága az egyedülálló HitchTronic funkción – a hátsó hárompontos függesztés automatikus szabályozásán alapul. A 77 kN vagy 85 kN maximális emelőerő gond nélkül elbírja a nehéz berendezések csatlakoztatását is. A Forterra traktorok esetében így vontatmányok széles választékát használhatja.

TUDJON MEG TÖBBET
ÚJ FORTERRA - 2020

Újítások a tetőtől a motorig

A modernizált FORTERRA traktorok nemcsak új dizájnnal, hanem mindenekelőtt számos funkcionális fejlesztéssel büszkélkedhetnek. A gépek ZETOR motorral vannak felszerelve a Stage V emissziós megoldásban, szerkezetileg olyan motorokra épülnek, amelyek megfelelnek a Stage IV szabványnak, és így megőrzik az előző generáció működési és gazdasági paramétereit.

A világítást is korszerűsítették. A FORTERRA HD modelleknél a traktor már alapfelszereltségben LED -csomaggal van felszerelve. A FORTERRA HSX modellekhez ez a berendezés kérésre rendelkezésre áll. További újítások közé tartozik egy teljesen új légkondicionáló rendszer, amely jelentősen javítja a teljesítményt, és így egész napos kényelmet biztosít a traktorhasználóknak a forró párás napokon is.

Zetor Forterra kabina

Díjak

FORTERRA HD 140  in the finals of the Tractor of the Year 2017

FORTERRA HD 140

a Tractor of the Year 2017 verseny döntőjében

Bread Basket 2015

Kenyérkosár 2016

Kenyérkosár 2016 ZETOR Forterra HD 150

Agrokomplex 2016

Aranykalász 2016

Aranysarló ZETOR Forterra HD 150

Agrokomplex 2014

Agrokomplex 2014

Aranysarló ZETOR FORTERRA HD

More of our awards

Elnyerte a tetszését ez a traktor?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi értékesítőjével

Jelentkezés tesztvezetésre

Ismerje meg a Zetor traktorok minőségét tesztvezetéssel! Azt a legközelebbi forgalmazónál biztosítjuk Önnek.