PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS

PROXIMA

Erő

A ZETOR PROXIMA traktorok a motor tisztességes lóerejét a minőségi sebességváltóval ötvöző megbízható mezőgazdasági gépek. Ezért bármilyen helyzetben magas teljesítményt érnek el.

Ellenállóság

Az egyszerű, robusztus szerkezet a PROXIMA modelleket még a legnehezebb körülmények között is megbízhatóvá teszi. A Zetor traktorok kialakítása hosszú élettartamot garantál.

Hatékonyság

A PROXIMA családba tartozó modellek a sokoldalúság és az alacsony üzemeltetési költségek ötvözésével rendkívül hatékony munkavégzést és költségmegtakarítást érnek el.

A PROXIMA sorozatú traktorok

Univerzális, megbízható, robusztus kialakítású. Ilyenek a PROXIMA TRAKTOROK, amelyek a Zetor márka legkedveltebb modelljei. A gépek megfelelnek a mezőgazdaságban, az erdőgazdálkodásban és a közszolgáltatásokban tevékenységet végző ügyfelek igényes követelményeinek.

MODELLEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA
  • A PROXIMA CL modell közkedvelt, 80–110 lóerős teljesítményű traktor. A traktor alapból mechanikus sebességváltóval, vagy kérésre kúszó-sebességváltóval van felszerelve.
  • A PROXIMA GP 110 lóerő teljesítménnyel rendelkezik és a legmodernebb kétfokozatú sokszorosítóval van felszerelve.
  • A PROXIMA HS modelleknek van a PROXIMA családból a legmodernebb megoldású sebességváltója elektrohidraulikus irányváltóval PowerShuttle. A traktorok a 80–120 lóerő közötti teljesítmény tartományt fedik le és megfelelnek a vevőknek a sokoldalúsággal, komforttal, biztonsággal és produktivitással szembeni magas igényeinek.
PROXIMA CL
PROXIMA GP
PROXIMA HS
MOTOR

Magas teljesítmény, alacsony fogyasztással

A PROXIMA TRAKTOROK 80–120 lóerős négyhengeres ZETOR motorokkal vannak felszerelve, amelyekre kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztás és egyszerű szerkezet jellemző felesleges elektronika nélkül. Ennek köszönhetően alacsony üzemeltetési költségeket, minimális karbantartási igényeket és hosszú élettartamot garantálnak.

RÉSZLETEK ÁTTEKINTÉSE
sebességváltó

Magas ellenálló képesség és hosszú élettartam

A PROXIMA sorozatú traktorok több sebességváltó-változattal kaphatók. A PROXIMA CL modell univerzális, mechanikus sebességváltóval rendelkezik, és egyedüliként kínál kúszási sebességeket. A két fokozatú forgatónyomaték sokszorozó (PowerShift) a PROXIMA GP modellben van. A PROXIMA HS modell a legmodernebb háromfokozatú forgatónyomaték sokszorozóval (PowerShift) és hidraulikus irányváltóval (PowerShuttle) rendelkezik.

HIDRAULIKA

Megbízható vezérlés minden irányban

A három pontos függesztés kezeléséhez a PROXIMA TRAKTOROK mechanikusan kezelt hidraulikus kapcsolótáblával vannak felszerelve. A PROXIMA GP és a PROXIMA HS modellek BOSCH elektrohidraulikus szabályozással (EHR) HitchTronic funkcióval választhatók. A hárompontos függesztés maximális emelő ereje 45 kN.

TUDJON MEG TÖBBET
VEZETŐFÜLKE

Vezetői kényelem

PROXIMA sor traktorainak tágas fülkéi komfortosak, és biztonságosak, optimális kilátással minden irányba, a tetőablakot is beleértve, hogy biztosítva legyen a kilátás és homlokrakodó munkájának ellenőrzése. A traktorok kezelése egyszerű, áttekinthető és intuitív.

Elnyerte a tetszését ez a traktor?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi értékesítőjével

Jelentkezés tesztvezetésre

Ismerje meg a Zetor traktorok minőségét tesztvezetéssel! Azt a legközelebbi forgalmazónál biztosítjuk Önnek.