Proxima CL Proxima GP Proxima HS

PROXIMA

Erő

A Zetor Proxima traktorok a motor tisztességes lóerejét a minőségi sebességváltóval ötvöző megbízható mezőgazdasági gépek. Ezért bármilyen helyzetben magas teljesítményt érnek el.

Ellenállóság

Az egyszerű, robusztus szerkezet a Proxima modelleket még a legnehezebb körülmények között is megbízhatóvá teszi. A Zetor traktorok kialakítása hosszú élettartamot garantál.

Hatékonyság

A Proxima családba tartozó modellek a sokoldalúság és az alacsony üzemeltetési költségek ötvözésével rendkívül hatékony munkavégzést és költségmegtakarítást érnek el.

A Proxima sorozatú traktorok

Univerzális, megbízható, robusztus kialakítású. Ilyenek a Proxima traktorok, amelyek a Zetor márka legkedveltebb modelljei. A gépek megfelelnek a mezőgazdaságban, az erdőgazdálkodásban és a közszolgáltatásokban tevékenységet végző ügyfelek igényes követelményeinek.

MODELLEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA
  • A Proxima CL modell közkedvelt, 80–100 lóerős teljesítményű traktor. A traktor alapból mechanikus sebességváltóval, vagy kérésre kúszó-sebességváltóval van felszerelve.
  • A Proxima GP 110 lóerő teljesítménnyel rendelkezik és a legmodernebb kétfokozatú sokszorosítóval van felszerelve.
  • A Proxima HS modelleknek van a Proxima családból a legmodernebb megoldású sebességváltója elektrohidraulikus irányváltóval PowerShuttle. A traktorok a 80–120 lóerő közötti teljesítmény tartományt fedik le és megfelelnek a vevőknek a sokoldalúsággal, komforttal, biztonsággal és produktivitással szembeni magas igényeinek.
Proxima CL
Proxima GP
Proxima HS
MOTOR

Magas teljesítmény, alacsony fogyasztással

A Proxima traktorok 80–120 lóerős négyhengeres Zetor motorokkal vannak felszerelve, amelyekre kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztás és egyszerű szerkezet jellemző felesleges elektronika nélkül. Ennek köszönhetően alacsony üzemeltetési költségeket, minimális karbantartási igényeket és hosszú élettartamot garantálnak.

RÉSZLETEK ÁTTEKINTÉSE
ECO 40 sebességváltó

Magas ellenálló képesség és hosszú élettartam

A Proxima sorozatú traktorok több sebességváltó-változattal kaphatók. A Proxima CL modell univerzális, mechanikus sebességváltóval rendelkezik, és egyedüliként kínál kúszási sebességeket. A két fokozatú forgatónyomaték sokszorozó (PowerShift) a Proxima GP modellben van. A Proxima HS modell a legmodernebb háromfokozatú forgatónyomaték sokszorozóval (PowerShift) és hidraulikus irányváltóval (PowerShuttle) rendelkezik.

HIDRAULIKA

Megbízható vezérlés minden irányban

A három pontos függesztés kezeléséhez a Proxima traktorok mechanikusan kezelt hidraulikus kapcsolótáblával vannak felszerelve. A Proxima GP és a Proxima HS modellek BOSCH elektrohidraulikus szabályozással (EHR) HitchTronic funkcióval választhatók. A hárompontos függesztés maximális emelő ereje 45 kN.

TUDJON MEG TÖBBET
VEZETŐFÜLKE

Vezetői kényelem

Proxima sor traktorainak tágas fülkéi komfortosak, és biztonságosak, optimális kilátással minden irányba, az átlátszó tetőt is beleértve, hogy biztosítva legyen a kilátás és homlokrakodó munkájának ellenőrzése. A traktorok kezelése egyszerű, áttekinthető és intuitív.

Elnyerte a tetszését ez a traktor?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi értékesítőjével

Jelentkezés tesztvezetésre

Ismerje meg a Zetor traktorok minőségét tesztvezetéssel! Azt a legközelebbi forgalmazónál biztosítjuk Önnek.

Az az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik: azért, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. Kérjük fogadja el!
Részletek