Proxima CL Proxima GP Proxima HS

PROXIMA

Erő

A Zetor Proxima traktorok a motor tisztességes lóerejét a minőségi sebességváltóval ötvöző megbízható mezőgazdasági gépek. Ezért bármilyen helyzetben magas teljesítményt érnek el.

Ellenállóság

Az egyszerű, robusztus szerkezet a Proxima modelleket még a legnehezebb körülmények között is megbízhatóvá teszi. A Zetor traktorok kialakítása hosszú élettartamot garantál.

Hatékonyság

A Proxima családba tartozó modellek a sokoldalúság és az alacsony üzemeltetési költségek ötvözésével rendkívül hatékony munkavégzést és költségmegtakarítást érnek el.

A Proxima sorozatú traktorok

Univerzális, megbízható, robusztus kialakítású. Ilyenek a Zetor legnépszerűbb modelljei közé tartozó Proxima traktorok. A gépek megfelelnek a mezőgazdaságban, az erdőgazdálkodásban és a közszolgáltatásokban tevékenységet végző ügyfelek igényes követelményeinek.

MODELLEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA
  • Proxima CL modell – több sebességváltó-változatot kínál a gyakorlati alkalmazásra és az ügyfelek igényeire való tekintettel.
  • Proxima GP modell – magasabb teljesítményű motorral és több sebességfokozatú sebességváltóval rendelkezik.
  • Proxima HS modell – sokoldalúság, kényelem, biztonság és magas termelékenység jellemzi. Korszerű kivitelezésű sebességváltóval, elektrohidraulikus irányváltóval és több sebességfokozattal rendelkezik.
Proxima CL
Proxima GP
Proxima HS
MOTOR

Magas teljesítmény, alacsony fogyasztással

A Proxima traktorok 80–120 lóerős négyhengeres Zetor motorokkal vannak felszerelve, amelyekre kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztás és egyszerű szerkezet jellemző felesleges elektronika nélkül. Ennek köszönhetően alacsony üzemeltetési költségeket, minimális karbantartási igényeket és hosszú élettartamot garantálnak.

RÉSZLETEK ÁTTEKINTÉSE
SEBESSÉGVÁLTÓ

Magas ellenálló képesség és hosszú élettartam

A Proxima sorozatú traktorok több sebességváltó-változattal kaphatók. A Proxima CL modell univerzális, mechanikus sebességváltóval rendelkezik, és egyedüliként kínál kúszási sebességeket. A Proxima GP modell korszerűbb sebességváltója kétfokozatú nyomatéksokszorozóval (PowerShift) van felszerelve. A legmodernebb megoldást a Proxima HS modell kínálja háromfokozatú nyomatéksokszorozóval (PowerShift) és hidraulikus irányváltóval (PowerShuttle).

HIDRAULIKA

Megbízható vezérlés minden irányban

A vontatmányokkal végzett kényelmes munka érdekében a Proxima traktorok 4 szekciós elosztóval és elektrohidraulikával (EHR) vannak felszerelve. A hidraulika hatékonysága az egyedülálló HitchTronic funkción – a hátsó hárompontos függesztés automatikus szabályozásán alapul. A 42 kN-ig terjedő maximális emelőerő gépezetek egész sorának csatlakoztatását teszi lehetővé.

TUDJON MEG TÖBBET
VEZETŐFÜLKE

Vezetői kényelem

A Proxima sorozatú traktorok vezetőfülkéi kényelmesek és biztonságosak. Az alapot a vezetőt körülvevő tágas tér alkotja, amely optimális kilátást nyújt minden irányba, beleértve a tetőablakot a tökéletes kilátás biztosítása és a használt munkaeszközök ellenőrzése érdekében. A traktorok kezelése egyszerű, áttekinthető és intuitív.

Elnyerte a tetszését ez a traktor?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi értékesítőjével

Jelentkezés tesztvezetésre

Ismerje meg a Zetor traktorok minőségét tesztvezetéssel! Azt a legközelebbi forgalmazónál biztosítjuk Önnek.