MAJOR CL

MAJOR

Erő

A MAJOR TRAKTOROKAT úgy terveztük, hogy a motorteljesítmény és a traktor tömegének lehető legjobb kombinációját érjük el, ezáltal a traktor teljesítménye teljes mértékben kihasználható.

Ellenállóság

A gépek formatervezése egyszerű, intelligens és célszerű. Ennek köszönhetően maximálisan megbízhatók és könnyen karbantarthatók.

Hatékonyság

A MAJOR TRAKTOROK az egyszerű szerkezetüknek köszönhetően könnyen szervizelhetők. Üzemanyag-fogyasztásuk magas teljesítmény mellett is rendkívül ésszerű. Hosszú távon mindenképp értékelni fogja az elérhető áron kapható alkatrészeket.

A MAJOR sorozatú traktorok

A MAJOR univerzális mezőgazdasági célú középkategóriás kerekes traktort elsősorban annak kitűnő ár-teljesítmény arányáért fogja értékelni. A mezőgazdasági gépekkel való összekapcsolásra és szállításra tervezték. A MAJOR kiválóan alkalmas kisebb, családi farmokra, de könnyebb erdei munkákhoz vagy közszolgáltatások végzéséhez is rendkívül hasznos lehet. Könnyebb erdei munkáknál vagy kommunális szolgáltatásoknál is hasznát veszik. A MAJOR egy életre szóló traktor – minden esetben megbízható, jó teljesítményű és karbantartása nem igényes.

MOTOR

Jól bevált, alacsony fogyasztással

A MAJOR TRAKTOROK szíve a kipróbált négyhengeres, 76 lóerő teljesítményű motor, a motor helytáll nehéz üzemi körülmények között is. A motor alacsony üzemanyag-fogyasztással, magas megbízhatóságával és egyszerű szerkezetével emelkedik ki. A munkavégzés során elsősorban a traktor alacsony üzemeltetési költségeit, szervizelése során pedig könnyű és egyszerű karbantartását fogja értékelni.

RÉSZLETEK ÁTTEKINTÉSE
sebességváltó

Magas ellenálló képesség és hosszú élettartam

A MAJOR CL TRAKTOROK négyfokozatú hátrameneti szinkronizált sebességváltóval és háromfokozatú sebességcsökkentő áttétellel rendelkeznek. Ennek köszönhetően érték el a sebességfokozatok megfelelő fokozatosságát, ami lehetővé teszi a motort optimális sebességen (fordulatszámok) tartani úgy a mezőn végzendő munkák, mint szállítás folyamán, amivel az üzemanyag fogyasztás is csökken.

HIDRAULIKA

Megbízható vezérlés minden irányban

A ZETOR MAJOR TRAKTOROK mechanikus vezérlésű hidraulikával vannak felszerelve. Előnyük a nagy emelőerő és a süllyesztés folyamatos szabályozása, ami megbízható és könnyű kezelést garantál. A hidraulikus zár funkciót elsősorban szerszámok szállításakor fogja nagyra értékelni.

TUDJON MEG TÖBBET

Elegáns és szenvedélyes – ez
az új dizájn

2015-ben a ZETOR megszólította az egész mezőgazdasági világot, amikor az olasz Pininifarina stúdióval együttműködve bemutatta a traktorok új dizájnjának vízióját.

Az elegancia, szenvedély és érzelmek tökéletesen összeolvadtak a mezőgazdasági gépek erejével, funkcionalitásával és tartósságával.

2018-ban a vízió valóra vált, mikor a szerelőszalagokat elhagyták az első, új, modern kabátba öltöztetett ZETOR MAJOR traktorok.

Zetor Major motor

A végtermék erőteljes esztétikai értékkel rendelkezik és büszkén képviseli a ZETOR márka új, ikonikus vízióját. A motorháztető negatív lejtésszöge, a maszk domináns formája, a fényszórók elhelyezése és alakja, vagy a ZETOR logójának a maszk közepére való áthelyezése egyedi és átható hatást kelt. A tető új formájának gyakorlati haszna is van, a gép fülkéjéből jobb a kilátás. Nem szabad megfeledkeznünk a gép hátsó lámpáiról sem, amelyek elegánsan vannak beépítve a sárhányóba, kecses és egységes hatást keltve.

Az új dizájn egyedi módon ötvözi a mezőgazdasági gép robusztusságát ennek gyakorlatiasságával és az attraktív, érzelmileg hangolt dizájnnal.

Elnyerte a tetszését ez a traktor?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi értékesítőjével

Jelentkezés tesztvezetésre

Ismerje meg a Zetor traktorok minőségét tesztvezetéssel! Azt a legközelebbi forgalmazónál biztosítjuk Önnek.