Major CL Major HS

MAJOR

Erő

A Major traktorokat úgy terveztük, hogy a motorteljesítmény és a traktor tömegének lehető legjobb kombinációját érjük el, ezáltal a traktor teljesítménye teljes mértékben kihasználható.

Ellenállóság

A gépek formatervezése egyszerű, intelligens és célszerű. Ennek köszönhetően maximálisan megbízhatók és könnyen karbantarthatók.

Hatékonyság

A Major traktorok az egyszerű szerkezetüknek köszönhetően könnyen szervizelhetők. Üzemanyag-fogyasztásuk magas teljesítmény mellett is rendkívül ésszerű. Hosszú távon mindenképp értékelni fogja az elérhető áron kapható alkatrészeket.

A Major sorozatú traktorok

A Major univerzális mezőgazdasági célú középkategóriás kerekes traktort elsősorban annak kitűnő ár-teljesítmény arányáért fogja értékelni. A mezőgazdasági gépekkel való összekapcsolásra és szállításra tervezték. A Major kiválóan alkalmas kisebb, családi farmokra, de könnyebb erdei munkákhoz vagy közszolgáltatások végzéséhez is rendkívül hasznos lehet. A Major egy életre szóló traktor – mindig megbízható, nagy teljesítményű és könnyen karbantartható.

MOTOR

Jól bevált, alacsony fogyasztással

A Major traktorok szívét jól bevált négyhengeres, 60-80 lóerő teljesítményű motor alkotja, amely igényes körülmények között is jól bizonyított. A motor alacsony üzemanyag-fogyasztással, magas megbízhatóságával és egyszerű szerkezetével emelkedik ki. A munkavégzés során elsősorban a traktor alacsony üzemeltetési költségeit, szervizelése során pedig könnyű és egyszerű karbantartását fogja értékelni.

RÉSZLETEK ÁTTEKINTÉSE
SEBESSÉGVÁLTÓ

Magas ellenálló képesség és hosszú élettartam

A Major CL traktorok négyfokozatú hátrameneti szinkronizált sebességváltóval és háromfokozatú sebességcsökkentő áttétellel rendelkeznek. A Major HS ezenkívül kétfokozatú nyomatéksokszorozóval (PowerShift) és hidraulikus irányváltóval (PowerShuttle) van felszerelve. Ennek köszönhetően elértük a sebességfokozatok megfelelő léptetését, amelyek lehetővé teszik a motor optimális fordulatszámon tartását munkavégzés és szállítás közben is, ezáltal alacsony értékeken tartva a fogyasztást.

HIDRAULIKA

Megbízható vezérlés minden irányban

A Zetor Major traktorok mechanikus vezérlésű hidraulikával vannak felszerelve. Előnyük a nagy emelőerő és a süllyesztés folyamatos szabályozása, ami megbízható és könnyű kezelést garantál. A hidraulikus zár funkciót elsősorban szerszámok szállításakor fogja nagyra értékelni.

TUDJON MEG TÖBBET

Elnyerte a tetszését ez a traktor?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi értékesítőjével

Jelentkezés tesztvezetésre

Ismerje meg a Zetor traktorok minőségét tesztvezetéssel! Azt a legközelebbi forgalmazónál biztosítjuk Önnek.