Hatékonyság Erőteljes Ellenállók

Crystal

Erő

A hathengeres motor és az arányos tömeg elegendő energiát ad a traktornak ahhoz, hogy könnyebben megbirkózzon a nagyobb terheléssel.

Ellenállóság

Szélben és esőben. Télen-nyáron. Éjjel-nappal A Zetor Crystal nem vár a tökéletes körülményekre. Minden pillanatban maximális teljesítmény nyújt.

Hatékonyság

Időnként mindenkinek fel kell töltődnie. De a Zetor meglepően keveset fogyaszt. A tartalék alkatrészek kedvező áron kaphatók. A világ bármely pontján elérhető gyors és magas színvonalú szolgáltatások.

A Crystal sorozatú traktorok

Crystal – megbízható partner a kemény munkához.

MOTOR

Erőteljes, megbízható, környezetbarát

A 144 és 163 lóerő teljesítményű hathengeres motorok maximális teljesítményt biztosítanak. A Crystal traktorok motorjai a négyütemű, hathengeres dízelmotorok koncepcióján alapulnak, 24 szeleppel és Common Rail befecskendezéssel.

RÉSZLETEK ÁTTEKINTÉSE
SEBESSÉGVÁLTÓ

Hosszú élettartam és kiemelkedő minőség

A sebességváltó tervezésekor az egyszerű kezelésre, a logikus váltási mintára és a kis teljesítményveszteségre fektettük a hangsúlyt. A bevált megoldás hosszú élettartamot garantál.

EGYEDÜLÁLLÓ

Időtálló formatervezés

Az új Zetor Crystal-t az eredeti Crystal éles élei és a valódi kristályok rendszeres geometriai formái ihlették. A Zetor portfoliójának legerősebb traktorja a hagyományt, a gazdag történelmet és a modern trendeket ötvözi.

TUDJON MEG TÖBBET

Elnyerte a tetszését ez a traktor?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi értékesítőjével

Jelentkezés tesztvezetésre

Ismerje meg a Zetor traktorok minőségét tesztvezetéssel! Azt a legközelebbi forgalmazónál biztosítjuk Önnek.

Az az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik: azért, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. Kérjük fogadja el!
Részletek