Hatékonyság Erőteljes Ellenállók

Crystal

Erő

A hathengeres, 171 lóerős maximális teljesítményű motor elégséges erőt ad a traktornak, hogy könnyedén bírja a nehéz munkaterhelést.

Ellenállóság

Szélben és esőben. Télen-nyáron. Éjjel-nappal A Zetor Crystal nem vár a tökéletes körülményekre. Minden pillanatban maximális teljesítmény nyújt.

Hatékonyság

Időnként mindenkinek fel kell töltődnie. De a Zetor meglepően keveset fogyaszt. A tartalék alkatrészek kedvező áron kaphatók. A világ bármely pontján elérhető gyors és magas színvonalú szolgáltatások.

A Crystal sorozatú traktorok

Crystal – megbízható partner a kemény munkához. Erős motorja soha nem hagyja cserben. Egyszerűen kezelhető. A tágas vezetőfülke kényelmet és jó kilátást nyújt.

MOTOR

Erőteljes, megbízható, környezetbarát

A hathengeres motorok magas, 171 LE maximális teljesítményüknek köszönhetően lehetővé teszik a traktor maximális bevetését. A Crystal traktorok motorjai a négyütemű, hathengeres dízelmotorok koncepcióján alapulnak, 24 szeleppel és Common Rail befecskendezéssel.

RÉSZLETEK ÁTTEKINTÉSE
Zetor Crystal
ECO 40 sebességváltó

Gazdaságos, magas élettartammal és minőséggel

A sebességváltó tervezésekor az egyszerű kezelésre, a logikus váltási mintára és a kis teljesítményveszteségre fektettük a hangsúlyt. A sebességváltó magas élettartamot mutat ki, amit a világ minden tájáról származó ügyfelek igazolnak.

Zetor Crystal
Zetor Crystal
EGYEDÜLÁLLÓ

Időtálló formatervezés

Az új Zetor Crystal-t az eredeti Crystal éles élei és a valódi kristályok rendszeres geometriai formái ihlették. A ZETOR márka portfóliójának legerősebb traktora 50 éves hagyományt, gazdag történelmet és modern trendeket ötvöz magában.

TUDJON MEG TÖBBET
Zetor Crystal

Elnyerte a tetszését ez a traktor?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi értékesítőjével

Jelentkezés tesztvezetésre

Ismerje meg a Zetor traktorok minőségét tesztvezetéssel! Azt a legközelebbi forgalmazónál biztosítjuk Önnek.

Az az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik: azért, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. Kérjük fogadja el!
Részletek