Hatékonyság Erőteljes Ellenállók

CRYSTAL

Erő

A hathengeres, 171 lóerős maximális teljesítményű motor elégséges erőt ad a traktornak, hogy könnyedén bírja a nehéz munkaterhelést.

Ellenállóság

Szélben és esőben. Télen-nyáron. Éjjel-nappal A Zetor Crystal nem vár a tökéletes körülményekre. Minden pillanatban maximális teljesítmény nyújt.

Hatékonyság

Időnként mindenkinek fel kell töltődnie. De a Zetor meglepően keveset fogyaszt. A tartalék alkatrészek kedvező áron kaphatók. A világ bármely pontján elérhető gyors és magas színvonalú szolgáltatások.

A CRYSTAL sorozatú traktorok

CRYSTAL – megbízható partner a kemény munkához. Erős motorja soha nem hagyja cserben. Egyszerűen kezelhető. A tágas vezetőfülke kényelmet és jó kilátást nyújt.

MOTOR

Erőteljes, megbízható, környezetbarát

A hathengeres motorok magas, 171 LE maximális teljesítményüknek köszönhetően lehetővé teszik a traktor maximális bevetését. A CRYSTAL TRAKTOROK motorjai a négyütemű, hathengeres dízelmotorok koncepcióján alapulnak, 24 szeleppel és Common Rail befecskendezéssel.

RÉSZLETEK ÁTTEKINTÉSE
Zetor Crystal
ECO 40 sebességváltó

Gazdaságos, magas élettartammal és minőséggel

A sebességváltó tervezésekor az egyszerű kezelésre, a logikus váltási mintára és a kis teljesítményveszteségre fektettük a hangsúlyt. A sebességváltó magas élettartamot mutat ki, amit a világ minden tájáról származó ügyfelek igazolnak.

Zetor Crystal
Zetor Crystal
ÚJ CRYSTAL - 2020

Díjnyertes traktor számos újítással

A modernizált gép gazdaságos hathengeres DEUTZ TCD 6.1 motorral van felszerelve. maximális teljesítménye akár 171 LE, a legújabb EU Stage V emissziós szabvány szerint, de a legtöbb változást a fülkében fogják megtalálni az ügyfelek. A traktor új fény vezérlővel van felszerelve a munkalámpák, a jelzőfények és keresőfények vezérlésére, valamint egy LED -csomaggal, 4 tetővilágítással (8 kérésre) és 2 keresőfénnyel. Számos speciális funkciót tartalmaz, például a munkalámpák automatikus aktiválását a kiválasztott menetiránynak megfelelően, vagy egy memóriafunkciót. További újítások közé tartozik az új műanyag technológia és egy teljesen új légkondicionáló és fűtési rendszer. Végül, de nem utolsósorban a felhasználók értékelni fogják a rakodóra való jobb rálátást az új tetőnek és tetőablakna köszönhetően. A fülke megfelel FOPS biztonsági szabványnak.

Elnyerte a tetszését ez a traktor?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi értékesítőjével

Jelentkezés tesztvezetésre

Ismerje meg a Zetor traktorok minőségét tesztvezetéssel! Azt a legközelebbi forgalmazónál biztosítjuk Önnek.