Compax CL 35

Compax

Teljesítmény

A Compax traktorok megbízható és gazdaságos motorral vannak felszerelve, amelyek kompromisszumok nélkül biztosítják a nagy teljesítményt.

Tartósság

A gépek egyszerű és masszív kialakítása biztosítja maximális működési megbízhatóságukat.

Hatékonyság

Az egyszerű kezelésnek, a tökéletes stabilitásnak és az alacsony üzemanyag -fogyasztásnak köszönhetően a Zetor Compax traktorok megfelelnek a professzionális felhasználók elvárásainak.

Compax traktorok

A Compax traktorok kompakt és sokoldalú gépek. Fülke nélküli vagy fülkés változatban is elérhető. Főleg önkormányzatoknak, sportpályák nyári és téli karbantartására, valamint kertészetnek ajánljuk használni.

MOTOR

Alacsony fogyasztással bizonyított

A Compax traktorok megbízható Yanmar motorral vannak felszerelve, amelyek teljesítménye 25-37 lóerő. A motorok megfelelnek a legújabb Stage V kibocsátási határértékeknek, és elegendő teljesítményt nyújtanak mindenféle kerti munkához. A folyadékhűtéses háromhengeres motorokat gazdaságosság jellemzi.

Zetor Compax motor
VÁLTÓMŰ

Könnyen kezelhető

A gépek kétféle sebességváltóval kaphatók. A COMPAX HT modellek háromfokozatú hidrosztatikus sebességváltóval kerülnek forgalomba (a COMPAX HT 25 modellnél, két fokozatú). Ez a megoldás lehetővé teszi a gép egyszerű irányítását két pedállal előre és hátra. A COMPAX CL traktorok alapkivitelben szinkronizált, 12/12 sebességváltóval vannak felszerelve, három fokozatban (a COMPAX CL 25 két 6/2 -es fokozatú sebességváltóval van felszerelve).

Zetor Compax transmission
HIDRAULIKA RENDSZER

Megbízható vezérlés minden irányban

Az adott típustól függően a hárompontos vonószerkezet emelési ereje eléri a 12 kN értéket, és így lehetővé teszi a tartozékok széles skálájával történő munkát. Bizonyos modelleknél a traktorok középső TLT-vel vannak felszerelve. A két pár hidraulikus gyorscsatlakozó a gép hátsó részén található (a Compax 25 modellek egy pár hidraulikus gyorscsatlakozó található). Ezenkívül kérésre gépek további két pár gyorcsatlakozó táblával rendelkeznek, amelyet joystick vezérel.

Zetor Compax hydraulics
FÜLKE

Kényelem a vezető számára

A COMPAX 35 és 40 sorozatú traktorok fülke változatban is kaphatók. A kezelőszervek ergonomikus elrendezése leegyszerűsíti a traktorral való munkát, és hozzájárul a vezető kényelméhez. Ezenkívül a gépek alapfelszereltségében légkondicionálóval és fűtéssel, valamint joystick-kal vannak felszerelve a rakodó, a tartozékok és a szerszámok egyszerű kezeléséhez.

Zetor Compax cabin

Elnyerte a tetszését ez a traktor?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi értékesítőjével