Miért a 

Zetor

A Zetor márka a hagyományt, minőséget és elérhető árú termékeket és szolgáltatásokat képvisel.

A márka filozófiája az ügyfelek iránti lojalitás, az igényeik figyelembevétele, az innováció és a választék bővítése. A Zetor már 70 éve a teljesítmény, az állóképesség és a hatékonyság szinonimája. Ezek a tulajdonságok a márka legfontosabb pilléreivé váltak.

Erő

A Zetor traktorok teljesítménye a motorteljesítmény és a traktor tömegének szerkezetileg legjobb ötvözése révén teljes mértékben kihasználható.

Ellenállóság

A hangsúlyt a traktorok egyszerű, intelligens és célszerű kialakítására fektetjük, ami a Zetor traktorok megbízhatóságát és hosszú élettartamát eredményezi. Kéz a kézben az egyszerű karbantartással és gyors szervizzel.

Hatékonyság

A Zetor traktorok üzemeltetési költségeit csak nehezen lehet felülmúlni. A traktorokat rendkívül alacsony fogyasztás és kedvező árú pótalkatrészek jellemzik.

#1

Világszerte több mint 1,3 millió elégedett ügyfél

A Zetor traktorok gyártásának 1946-os megkezdése óta több mint 1,3 millió darab traktort gyártottunk, amelyeket a világ 90 országába exportálunk.

#2

Európa szívében fejlesztve és gyártva

A Zetor traktorok és motorok gyártási bázisa Európa szívében összpontosul. A Cseh Köztársaság saját fejlesztési és gyártási központjának létesítményei hozzájárulnak a kínált termékek maximális minőségéhez, és innovációk egész sorát teszik lehetővé.

#3

Saját gyártású hagyományos dízelmotorok és sebességváltók

A ZETOR világszerte nemcsak teljes körű mezőgazdasági traktorokat, hanem más gépekhez használt alkatrészeket is kínál.

ZETOR TRACTORS

Spóroljon a Zetorral

Öt tulajdonságból álló csomag, amely hatalmas idő- és elsősorban pénzmegtakarítást jelent a traktor teljes élettartama alatt.