Miért a

ZETOR

Mert 1,3 millió ügyfél nem tévedhet

Igen, 1946 óta annyi traktor gördült le a gyártósorról, ZETOR márka névvel megjelölve a motorháztetőn, és a világ több mint 130 országába tartott. Sok minden változott ezalatt az idő alatt, de az elhatározásunk nem. Elkötelezettség az erős és megbízható traktorok gyártása iránt. Becsületes munkával minőségi gépeket készítünk, amelyekre minden helyzetben számíthat.

A teljesítmény és a megbízhatóság mellett a modern traktorok gazdaságosságot is biztosítanak. Ennek köszönhetően továbbra is népszerű vásárlók körében szerte a világon, akik megerősítik, hogy a ZETOR traktorok a megfelelő választás.

Megállíthatatlan

A ZETOR nem fél a kihívásoktól, és ott is dolgozik, ahol mások már feladták. Fáradhatatlan munkás, aki nem ismer akadályokat.

Tapasztalat

Több mint 75 éve gyártjuk őket. Tudjuk, hogyan kell legendás gépeket építeni. Meghallgatjuk az ügyfél kívánságát és igényét. Mert az Ön elégedettsége a mi igazi motorunk.

Gazdaságosság

Intelligens és hatékony tervezés, alacsony üzemeltetési költségek és magas munkahatékonyság. A ZETOR traktorok soha nem hagyják cserben terepen, akárcsak az üzleti életben.

Zetor Traktorok

Takarékosság a ZETORRAL

A saját csehországi fejlesztési és gyártóközpontunk háttere hozzájárul a kínált termékek maximális minőségéhez, és számos innovációt tesz lehetővé.

A ZETOR traktorok üzemanyag-fogyasztása alacsonyabb a konstrukciós és funkcionális fejlesztéseknek köszönhetően

A ZETOR megfizethető eredeti alkatrészeket kínál

A ZETOR-nál gyors, szakszerű és olcsó szolgáltatásra számíthat