Hatékonyság Erőteljes Ellenállók

CRYSTAL

MOTOR

Erőteljes, megbízható, környezetbarát

A hathengeres, 171 LE teljesítményű motorok lehetővé teszik a traktorok maximális bevetését. A CRYSTAL TRAKTOROK motorjai a négyütemű, hathengeres dízelmotorok koncepcióján alapulnak, 24 szeleppel és Common Rail befecskendezéssel.

Az erőteljes motorblokk a traktor tartószerkezetének kompakt részét képezi, amely ellenáll a vontatmányok által kifejtett nagy terhelésnek.

A magas nyomatéknövelési képesség a motor rugalmasságát és széles körű működési területet garantál az adott sebességfokozaton. Mindez minimális sebességváltási igénnyel.

A 6,1 literes

A 6,1 literes motor teljesítménye kiváló teljesítményt és nagy hatékonyságot garantál

 • Jól bevált technológia a hagyományos dízelmotor gyártótól
 • A magas minőség hosszú élettartamot garantál
 • Az alacsony üzemanyag-fogyasztás hosszú távú megtakarítást eredményez
 • A motorok megfelelnek a Stage V. emissziós előírásoknak
 • A Common Rail befecskendező rendszer a szilárd részecskék alacsony kibocsátását és alacsony üzemanyag-fogyasztást garantál.

A kipufogógázok tisztításának rendszere, SCR technológia és aktív DPF szűrő segítségével, csökkenti a traktor által kiengedett emissziók mennyiségét és ezzel egyidejűleg, a régebbi szerkezetű traktorokhoz viszonyítva, jelentős üzemanyag megtakarításhoz vezet. Ezáltal védi az Ön és gyermekei egészségét, miközben megtakarítja a működési költségeket.

A gazdaságos ECO 40 SEBESSÉGVÁLTÓ

Magas élettartamú gazdaságos sebességváltó.

A sebességváltó tervezésekor az egyszerű kezelésre, a logikus váltási mintára és a kis teljesítményveszteségre fektettük a hangsúlyt. A sebességváltó magas élettartamot mutat ki, amit a világ minden tájáról származó ügyfelek igazolnak.

A páros nedves lamellás kuplung nagyon megbízható. A leggyakoribb munkaterjedelemben, 4-12 km/ó 13 sebességfokozat áll rendelkezésre. A mechanikus sebességváltókkal működő gépek esetében verhetetlen értékről van szó.

 • A saját gyártás és a részletes ellenőrzés csúcsminőséget garantál
 • A jól bevált és tartós anyagok hosszú élettartamot biztosítanak
 • A motor optimális fordulatszámon tartása hatékony teljesítményt nyújt
 • Az ECO 40 sebességváltó maximális 40 km/ó sebességben percenként gazdaságos 1750 fordulatszámon dolgozik, ami a felhasználónak, a traktor régebbi modelljével összehasonlítva, az üzemi költségek 18% megtakarítását hozza.

A traktor könnyebben kezelhető

PowerClutch

Tengelykapcsoló gomb a váltókaron

PowerClutch

PowerShift

Háromfokozatú nyomatékszorzó

PowerShift

PowerShuttle

Hidraulikus visszaforgató berendezés

PowerShuttle
HIDRAULIKA

Erős és pontos

A traktor egyenletes terhelését és a 85 kN maximális emelőerőt két kiegészítő henger biztosítja. Az új, négyszekciós segéd elosztó elektronikusan vezérelt, ún. FINGERTIPPEL, amely a gép kezelője számára lehetővé teszi, hogy az a beadagolt olaj mennyiségét és időtartamát szabályozza. Az elosztó a forgó hidromotor hulladékhoz továbbá ¾ gyors-csatlakozóval is fel van szerelve, különböző típusú aggregációk használatát teszi lehetővé. A hatékony EHR Hitchtronic talajművelés-szabályozó rendszer természetesnek számít.

 • Maximális emelőereje 85 kN
 • A vezérlési funkciók pontos irányításának köszönhetően leegyszerűsíti a mindennapi munkát
 • A szivattyúk teljesítménye 85 l/perc, ami traktorok ezen típusához alkalmazható aggregációk többsége esetében elégséges érték.
 • Az egyszerű rendszer problémamentes működést garantál

HitchTronic

Az elektrohidraulikus rendszer a hátsó hárompontos függesztés automatikus HighTronis szabályozóval van felszerelve. Használatakor nem szükséges a különböző típusú szabályozást és érzékenységét beállítani. A rendszer ugyanis önállóan méri a talaj ellenállását, és az aktuális értékeknek megfelelően szabályozza a hárompontos függesztés beállítását.

5-7 %

A HitchTronic növeli a munka termelékenységét és 5-7%-kal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

VEZETŐFÜLKE

Tökéletes kilátás

Az új ZETOR CRYSTAL vezetése kényelmes. A rugózású fülke, amely a korábbi generációkkal összehasonlítva 10 cm-el magasabban van elhelyezve, tökéletes kilátást biztosít. A motor csendes működése a szó szoros értelmében meglepő. A fülke kialakítása megfelel a biztonsági előírásoknak és a traktor felborulása esetén is megfelelő védelmet nyújt. A rakodóra való jobb rálátás és a teher kezelésének könnyebb ellenőrzése érdekében a nyitható tetőablakot is kihasználhatja, amellyel egyúttal a fülkébe áramló levegőt is szabályozni tudja.

 • A traktor egyszerű és intuitív kezelése bonyolult beállítások nélkül
 • Csökkentett zajszintű vezetőfülke és nyitható tetőablak
 • Az új műszerfal a TFT LCD kijelző analóg kijelzővel való kombinációját hozza, az operátor képes egyszerre figyelemmel kísérni a gép működését mutató 32 indikátort.
 • Kényelmesebb vezetőülés, a beállítás több lehetőségével (forgatás) nagyobb kényelmet eredményez.
 • Az ergonomikus multifunkciós panel kényelmes intuitív kezelést tesz lehetővé.
 • A gépet kérésre gazdaságos és nagy teljesítményű LED lámpákkal is fel lehet szerelni.
 • A vezetőfülkét a tökéletes kényelemre tervezték
 • Kényelmes kilátás minden irányba és az összes használt vontatmányra
 • A traktor új fény vezérlővel van felszerelve a munkalámpák, a jelzőfények és keresőfények vezérlésére, valamint egy LED -csomaggal, 4 tetővilágítással (8 kérésre) és 2 keresőfénnyel. Számos speciális funkciót tartalmaz, például a munkalámpák automatikus aktiválását a kiválasztott menetiránynak megfelelően, vagy egy memóriafunkciót
TENGELY

Hosszú élettartam és kiemelkedő minőség

A ZETOR CRYSTAL traktor elülső felfüggesztett tengelye két különálló és egymástól függetlenül felfüggesztett féltengelyből áll. 100%-os többtárcsás és hidraulikus működtetésű differenciálzárral rendelkezik. Az első tengelyt kivételes merevség és a hosszú távú terheléssel szembeni rendkívüli ellenálló képesség jellemzi. A kerekek szabadalmaztatott trapéz felfüggesztése kényelmes vezetést biztosít.

 • A rendkívül kényelmes vezetést minden körülmény között élvezheti.
 • Az első kerekek kitűnő visszajelzést nyújatanak
 • Nehéz terepen értékelni fogja a mindkét kerék szabadalmaztatott felfüggesztését és rugózását.
 • Központi kenőrendszerrel is beszerezhető

Díjak

Machines des Jahres 2016 (Németország)

A ZETOR CRYSTAL 160 a középosztályban, a Németországi szakágbeli újságírók által odaítélt rangos díjra az utolsó három traktor közé nevezték be

Arany Kalász 2015 (Cseh Köztársaság)

Arany Kalász 2015 a ZETOR CRYSTAL 160-nak

Agrotech Moldava 2015 (Moldova)

A ZETOR CRYSTAL megszerezte a 2015 év legjobb terméke díjat

National Ploughing Championship (Írország)

A legjobb új traktor díjat a 150 LE és több kategóriában a ZETOR CRYSTAL 160 kapta meg

ÖSSZES DÍJ ÉS TANÚSÍTVÁNY MEGJELENÍTÉSE

Elnyerte a tetszését ez a traktor?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi értékesítőjével

Jelentkezés tesztvezetésre

Ismerje meg a Zetor traktorok minőségét tesztvezetéssel! Azt a legközelebbi forgalmazónál biztosítjuk Önnek.