Utilix HT Utilix CL

Utilix

Teljesítmény

A traktor tömege és a motorteljesítmény optimális kombinációjának köszönhetően az UTILIX modellek kiváló teljesítményt nyújtanak alkalmazások széles tartományában, bármilyen körülmények között.

Ellenállóság

A ZETOR UTILIX traktorok robusztus és tartós kialakítással rendelkeznek, és ennek köszönhetően tökéletes megbízhatóságot nyújtanak minden munkakörnyezetben.

Hatékonyság

Az egyszerű és rendkívül kényelmes vezérlőszervek és a kiváló kezelhetőség kombinációjának köszönhetően az Utilix traktorok ideális gépek homlokrakodókkal és egyéb tartozékokkal való munkavégzéshez.

UTILIX traktorok

Az új ZETOR UTILIX kompakt traktor ideális megoldás kisebb gazdaságokban, városokban, parkokban és kertekben, sportlétesítményekben való munkavégzéshez, illetve számos egyéb felhasználásra.

MOTOR

Jól bevált, alacsony fogyasztással

Az UTILIX HT sorozat két motorváltozattal érhető el, egy 43 LE és egy 49 LE teljesítményű motorral. A négyhengeres, folyadékhűtésű dízelmotorok megfelelnek a legújabb károsanyag-kibocsátási előírásoknak, így nem károsítják sem a környezetet, sem pedig a felhasználók egészségét.

Zetor utilix motor
ERŐÁTVITEL

Magas szintű kényelem és hosszú élettartam

A ZETOR UTILIX kétféle sebességváltóval kapható: Az UTILIX CL szinkronizált sebességváltóval rendelkezik, 16 előre és 16 hátrameneti sebességgel (4 sebességfokozat, 4 sebességtartomány), mechanikus irányváltóval. A ZETOR UTILIX HT 3 fokozatú hidrosztatikus sebességváltóval van felszerelve. A traktor sebességét két pedál (előre és hátra) szabályozza, mechanikus váltás nélkül. Ez a megoldás nagyobb kényelmet biztosít a traktor használata közben.

Zetor utilix převodovka
HIDRAULIKA

Megbízható vezérlés minden irányban

Az 1500 kg-os emelési kapacitás megfelelő erővel szolgál a hátsó munkaeszköz kezeléséhez, a pozíciókar révén pedig beállítható a kívánt munkaeszköz magasság.

Zetor utilix hydraulika
KÉNYELMES VEZETŐFÜLKE

Vezetői kényelem

A kezelőfülke egyaránt tágas és ergonomikus a kényelmesen elhelyezett karokkal, a botkormánnyal és vezérlőszervekkel, emellett ergonomikus és tágas kezelőülést és légkondicionálást is kínál.
Az elülső/hátulsó munkalámpák és az elülső/hátulsó ablaktörlők kapcsolópultja a jobb oldalon található, így egyszerű vezérlést és működtetést biztosít. A könnyen leolvasható LED-es műszerfalon fordulatszámmérő, hűtőfolyadék-hőmérséklet jelző, üzemanyagszint-jelző, illetve üzemóra számláló és TLT be-/kikapcsolva jelzőfény található. A homlokrakodó, valamint a felszerelt gépek és szerszámok egyszerű vezérléséhez a traktor praktikus botkormánnyal rendelkezik.

Zetor utilix Kabina

Elnyerte a tetszését ez a traktor?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi értékesítőjével

Jelentkezés tesztvezetésre

Ismerje meg a Zetor traktorok minőségét tesztvezetéssel! Azt a legközelebbi forgalmazónál biztosítjuk Önnek.