PRIMO HT 20

PRIMO

Hatékonyság

A Zetor Primo modellek kiváló manőverező képességgel, könnyű karbantartással és alacsony üzemanyag -fogyasztással rendelkeznek. Ennek a kombinációnak köszönhetően nagy hatékonyságot és ugyanakkor gazdaságos működést érnek el.

Teljesítmény

A bevált háromhengeres motorok nagy teljesítményt és optimális üzemanyag-fogyasztást garantálnak.

Tartósság

Az egyszerű és hatékony kialakításnak köszönhetően a PRIMO professzionális kaszák maximális megbízhatóságot és tartósságot nyújtanak minden körülmények között.

Primo traktorok

A kompakt ZETOR PRIMO HT 20 traktoros fűnyíró tökéletes manőverezhetőséget, stabilitást és hatékonyságot kínál maximális terhelés mellett. ROPS védőkeretes kivitelben is kapható. A ZETOR PRIMO különösen a pázsit karbantartására alkalmazható.

MOTOR

Alacsony fogyasztással bizonyított

A Zetor Primo modellek egy jól bevált, 19 lóerős Yanmar motorral vannak felszerelve, amely megfelel a legújabb Stage V emissziós szabványnak. A háromhengeres, folyadékhűtéses motor garantálja a megfelelő teljesítményt, a gazdaságos működést és az alacsony szervizköltségeket.

Zetor primo motor
VÁLTÓMŰ

Könnyű kezelés

A ZETOR PRIMO kétfokozatú hidrosztatikus sebességváltóval van felszerelve. A magas vezetési kényelmet a két pedállal (előre és hátra) történő vezérlés biztosítja. A gép ilyen típusú sebességváltóval való felszerelése nagyon egyenletes és csendes működést biztosít.

Zetor primo transmission
VÁGÓASZTAL

Szakszerűen végzett munka

A robusztus, 130 cm-es vágóasztal hosszal és 2-10 cm vágási magassággal a gép alapfelszereltsége. Könnyű kezelést és hatékony fűnyírást kínál a kezelőnek még kedvezőtlen körülmények között is.

Zetor primo cutting deck
ALVÁZ

Kiváló vonóerő

A kéttengelyes hajtásrendszer (4WD) nagy tapadást garantál fűnyíráskor, különösen lejtős felületeken vagy hóeltakarításkor. A gépkezelő a maximális erőátvitelre is számíthat bármely motorfordulat során. Ezenkívül az ügyfelek értékelni fogják a hidraulikus szervokormányt.

Zetor primo chassis

Elnyerte a tetszését ez a traktor?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi értékesítőjével